Partial dreads

Wil je graag dreads, maar geen hoofd vol?
Ook voor een (paar) dread(s) kan je bij ons terecht.

Één of een aantal dreads?

Ook als je maar één of een aantal dreads heb of wilt, zogenoemde partial dreads, ben je bij Dread Love aan het juiste adres. De dreads kunnen op iedere willekeurige plek op je hoofd gezet worden, bijvoorbeeld in je nek of achter je oor. Bedenk wel dat de positionering van de dreads in grote mate bepaalt of en hoe goed je ze zal kunnen zien. Voor het zetten van een dreadlock is maar heel weinig haar nodig, partial dreads hebben dus meestal weinig invloed op de rest van je haar. Wel is het belangrijk om het losse haar los te houden van de dreadlocks. Kraaltjes om je dreads zijn niet alleen mooi, maar kunnen ook helpen om ze los van elkaar en de rest van je haar te houden.

Dreadlock extensions

Verlenging van partial dreads behoort ook tot de mogelijkheden. Het daarvoor benodigde haar dien je zelf mee te nemen. Belangrijk is dat het van menselijke oorsprong is en zoveel mogelijk lijkt op jouw eigen haar. Aan te raden is om je haar voorafgaand aan de behandeling te wassen met een speciale, voor dreadlocks geschikte shampoo. Dat maakt de behandeling makkelijker en het resultaat nóg duurzamer.

Maak een afspraak

Wil je je dreads graag bij Dread Love laten zetten of verzorgen? Vul dan gerust onderstaand formulier in en selecteer een aantal voorkeursdata in de kalander. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak te maken.

Afspraakformulier

Selecteer één of meerdere data.