Aanbieding!

Metalen Tongue Drum Bob Marley

Oorspronkelijke prijs was: € 349,00.Huidige prijs is: € 295,00.

Metalen Tongue Drum met afbeelding van The King of Reggae

Beschrijving

Prachtige metalen tongue drum met afbeelding van Reggae-legende Bob Marley. Dit bijzondere muziekinstrument kan met of zonder stokken worden bespeeld. De bijbehorende stokken worden meegeleverd. Spelen zonder stokken, met alleen de vingertoppen om de tongen aan te slaan, levert rijkere boventonen op. Het slaginstrument is gemakkelijk te bespelen, maar een uitdaging om onder de knie te krijge. De heilzame klank van de tongentrommel wordt door velen gewaardeerd.

De tongue drum is een relatief nieuw percussie-instrument dat gebaseerd is op het principe van de houten spleettrommel. Het is bekend dat de spleettrommel onafhankelijk van elkaar is ontwikkeld door meerdere oude beschavingen, van Indonesië tot Afrika en Zuid-Amerika. De uitgefreesde tongen van de drum hebben de volgende noten: B – B – A – A – F – E – C – C.

Deze speciale limited edtion Bob Marley tongue drum is gemaakt in Indonesië. De drum bestaat uit hoogwaardig metaal, waaruit 8 tongen zijn uitgezaagd. De vorm en grootte van de tong bepaald de specifieke klank en toonhoogte. De bolle vorm van de tongue drum fungeert als een klankkast, wat zorgt voor een mooie resonantie. Aan de onderkant is de tongdrum voorzien van 3 rubberen pootjes, zodat de trillingen niet worden overgebracht op de ondergrond waarop de trommel staat.

Productspecificaties:
– Inclusief stokken
– Afmeting tongue drum: 27 cm
– Gewicht: 2700 gram
– Materiaal: metaal
– Print: Bob Marley
– Verpakking: kartonnnen doos
– Geproduceerd in Indonesië

Bijkomende informatie

Gewicht2700 g
Afmetingen27 × 27 × 12 cm

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Metalen Tongue Drum Bob Marley” te beoordelen



Kleurrijke metalen tongendrum met afbeelding van Bob Marley op rood-geel-groene achtergrond. Deze tongue drum wordt geleverd inclusief stokken, maar kan ook met de handen bespeeld worden. Dit bijzondere muziekinstrument is makkelijk te bespelen en geeft een prachtig geluid.
Metalen Tongue Drum Bob Marley
Oorspronkelijke prijs was: € 349,00.Huidige prijs is: € 295,00.