Reviews

5,0
5,0 van de 5 sterren (gebaseerd op 22 recensies)
Uitstekend95%
Erg goed5%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Eindelijk goeie dreads

16 september 2024

Na een aantal slechte ervaringen bij anderen ben ik uiteindelijk gelukkig bij Dread Love terecht gekomen en heb ik eindelijk de dreads waar ik altijd al van droomde. Geen touwtjes, wax of eleastiekjes meer voor mij! Olen is voor mij bepaald niet bij de deur, maar het is de reis dubbel en dwars waard. Ik kom zeker terug!

Bart Lindenakkers

Dreads zijn uitstekend gezet

3 november 2023

Dreads zijn uitstekend gezet. Tijmen, bedankt voor de mooie en strakke dreads. Ik heb tot nu toe al veel complimenten gehad. Ik kan iedereen van harte aanbevelen om bij Dread Love je dreads te laten zetten en bijwerken!

Gydo van Gogh

Never seen better

24 augustus 2023

Never seen better, tighter or more awesome and natural dreadlocks than those made by Dread Love!

Marc Drieduite

Ik zie er nu weer toppie uit!

13 juni 2023

Gisteren na anderhalf jaar mijn dreads weer eens bij laten werken en ook nog wat dreads die er afgevallen waren er weer aan laten zetten. Ik zie er nu (al zeg ik het zelf) weer toppie uit!

Majet van der Lek

Strakker dan ooit en goed stevig!

5 april 2023

Super fijne bijwerk-sessie gehad! Strakker dan ooit en goed stevig! Maar ook goede gesprekken. Zowel voor de uiterlijke als innerlijke mens een aanrader!

Marjan Hoevenaar

Zeer gastvrije gastheer

29 maart 2023

Bijna een jaar geleden heb ik dreads laten zetten bij Tijmen. Hij is een zeer gastvrije gastheer en verwelkomt je meteen met een hapje en een drankje. Ook zoek ik hem af en toe op voor spulletjes als wierook, zeep en haarelastieken. Het is altijd leuk om Dread Love weer eens te bezoeken.

Ruben Maessen

Speciefieke wens

3 februari 2023

Onlangs mijn dreads laten zetten bij Dread Love. Tijmen is echt super goed, hij weet wat hij doet, werkt relax en stelt je op je gemak. Ook verzorgd hij je dreads volledig naar je eigen wens. Ik had zelf een hele speciefieke wens en Tijmen heeft die perfect vervuld! Mijn dreads zijn superstrak. Geen gedoe met vet, wax of elastiekjes. Ik heb mijn dreadlocks nu al een hele tijd, maar geniet er nu nóg meer van dankzij de deskundige hulp van Tijmen. Wil je toffe, goede dreads die je leven lang zullen blijven zitten? Dan moet je bij Dread Love zijn! Dread Love is the bom!

Ashwin

Heel erg bedankt!

10 januari 2023

Ik besloot mijn dreads bij te laten werken en heb totaal geen spijt dat ik dat bij Dread Love heb laten doen. Tijmen is erg aardig en hij heeft mijn dreads heel mooi gemaakt! Heel erg bedankt! 

Elsa

Eindelijk de dreads zoals ze moeten zijn.

9 oktober 2022

Hè hè, dacht ik, eindelijk iemand die mijn dreads weer op orde kon maken. En hoe?! De atmosfeer was heerlijk. Mijn dreads zijn eindelijk de dreads zoals ze moeten zijn. Vakkundig behandeld. De producten zijn geweldig, hebben mijn dreads weer doen lachen. Kortom, geweldig! 

Manon Lodder

Heel gastvriendelijk

12 september 2022

Ik heb laatst mijn dreads laten zetten bij Tijmen. Heel gastvriendelijk en stelt je op je gemak. Plus die Positive Vibe is er zeer zeker aanwezig!

De behandeling werd écht super goed uitgevoerd, hij weet wat hij doet. Geen gedoe met wax of elastiekjes, maar echt met een haaknaald. Tijmen zet je dreads met liefde en gaat zeer rustig en secuur te werk. Het resultaat: super strakke en mooie dreadlocks. Ik ben heel erg tevreden!!

Als mijn dreadlocks over een paar maandjes bijgewerkt dienen te worden ga ik zeker terug naar Dread Love! Give thanks and praises, One Love!

Lakeisha Sartini

Beoordeel ons

Jouw mening is belangrijk voor ons en kan helpen om de klanttevredenheid te verbeteren.
Vul onderstaand formulier in en vertel wat je van Dread Love vindt!

Producten voor dreadlocks

Natuurlijke verzorgings producten en unieke accessoires voor Dread Love’rs!

Nieuwe dreads laten zetten

Heb jij altijd al gedroomd van een mooie bos dreadlocks? Wij helpen je graag!

Je dreadlocks laten verzorgen

Zijn jouw dreadlocks toe aan wat liefde? Bij Dread Love ben je aan het juiste adres!