Etherische olie tea tree

 9,50

Essentiële olie van de theeboom, Geschikt om toe te voegen aan (neutrale) shampoo, massageolie of badwater en diverse andere toepassingen.

Beschrijving

Etherische olie tea tree, 100% natuurlijk en onverdund. Je kan deze olie toevoegen aan de neutrale shampoo om je dreadlocks mee te wassen. De olie kan bovendien op verschillende andere manieren worden gebruikt, bijvoorbeeld door te verdampen in een aroma diffuser. Etherische olie kan ook worden gebruikt als parfum, als geurolie in bad of tijdens een massage. De kruidige tea tree-olie heeft een heilzame werking. De olie van de theeboom werkt anti-bacterieel en is zodoende zeer effectief bij allerlei huidproblemen en -aandoeningen. De essentiële olie van tea tree kan bovendien preventief werken tegen hoofdluizen. Bij jeukende (hoofd)huid kan tea tree olie zorgen voor verlichting van de jeuk.

Productspecificaties

  • 100% natuurlijke essentiële olie
  • Geproduceerd in India
  • Glazen flesje met inhoud van 10 ml
  • Verpakt in kartonnen doosje, voorzien van beschrijving in Nederlands, Duits, Italiaans, Frans en Spaans
  • Uitsluitend bedoeld voor uitwendig gebruik
  • Houdbaarheidstermijn na openen: ± 2 jaar
  • Koel en donker bewaren, buiten het bereik van kinderen

Aromafume Naturals biedt een collectie van pure, natuurlijke essentiële oliën, sterk geïnspireerd door de natuur. Elk flesje wordt met liefde gevuld met natuurlijke etherische oliën van de beste kwaliteit. Bij het verdampen van deze oliën in je huis, waan je je onmiddellijk in een weelderig bos of een vallei vol bloeiende fruitbomen. Het voortdurend evoluerend assortiment oliën omvat vele klassiekers – onder andere Lavendel, Citroengras, Sinaasappel, Pepermunt, Eucalyptus, Frankincense, Tea Tree & Rozemarijn.

Bijkomende informatie

Gewicht230 g
Afmetingen7 × 5 × 5 cm

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Etherische olie tea tree” te beoordelen

Andere suggesties…



Etherische olie van de theeboom, geschikt om toe te voegen aan je shampoo of massageolie. Ook zeer effectief bij behandeling van allerlei huidproblemen en -aandoeningen. Helpt jeukende hoofdhuid te verlichten en kan preventief werken tegen hoofdluizen.
Etherische olie tea tree
 9,50